New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Trampolin

Trampolin – Leder du efter et stort udvalg af trampoliner, så det bliver nemmere at tage det rette valg? Ja så er du kommet til den rette side. Her på siden finder du trampoliner fra mange forskellige hobbybutikker, udendørsbutikker og legebutikker. Der kan være stor forskel på behovet for en trampolin, og hvilken type trampolin er et fornuftigt valg for din familie. Det der dog er fælles for alle typer trampoliner er, at man søger barnets glæde og til dels også motion. Du kan både finde billige trampoliner her og dyre kvalitetstrampoliner, som eksempelvis dem fra Berg.

Du kan også finde trampoliner til nedgravning, trampoliner med stormsikring såvel som firkantede trampoliner og naturligvis trampoliner i mange forskellige størrelse. Du kan finde trampoliner fra berømte mærker som Berg, Hudora og mange flere.

Hvorfor har Børnenettet flere trampoliner, end alle de butikker du ellers har kigget på? Hemmeligheden er, at det har vi faktisk slet ikke. Vi har ikke en eneste på lager, medmindre du tæller den i vores have med. Vi har fået lov til at vise trampoliner fra butikker i hele landet, og det er vi stolte og glade for. Vi håber meget du finder den trampolin, der passer til din familie.

Trampoliner fra danske webshops

Ovefor har du en oversigt over et kæmpe udvalg af trampoliner. Alle typer er med der! Nedenfor får du nogle trampoliner, der er filtrereret efter nogle mere specifikke parametre, som “på tilbud”, nedgravede trampoliner og så videre.

Trampoliner på tilbud

Her finder du trampoliner på tilbud. Vi har fjernet de symbolske tilbud, og fastholdt de tilbud, der virkelig batter! Det vil helt lavpraktisk sige, at du kun finder trampoliner på denne side, der er sat minimum 25% ned.

Trampoliner til nedgravning

En af de trends der er indenfor trampoliner er, at man køber dem til nedgravning. Når man køber en trampolin til nedgravning kan der være mange grunde til at man gør, det men som oftest er det fordi, at forældrene ikke gider at have et kæmpe uæstetisk skrammel til at fylde haven. Når du leder efter nedgravede trampoliner, så skal du lede efter betegnelser som nedgravet, inground og inTerra. Vi anbefaler du tager et kig på “Guiden: Trampolin til nedgravning” som du kan finde gratis via foregående link.

Firkantede trampoliner

Her kan du finde firkantede trampoliner. Når du skal have en firkantet trampolin, så kan du naturligvis finde dem i forskellige størrelser, og det kan du også nedenfor. Her er der samlet et udvalg fra mange af de danske webshops, der forhandler firkantede trampoliner.