New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Det danske vejr er en drilsk spiller, når det kommer til udendørsleg. Nogle somre så kan ungerne lege løs udenfor dag ud og dag ind! Andre somre så er der regnvejr, blæsevejr og bare ikke udevejr! Nogle vintre er lune og nærmest efterårs og forårsagtige, andre er fyldt med sne og nogle er bare en stor om gang regnvejr, blæsevejr og blot bidende ubehageligt. Det sagt så er der udendørslege til alt vejr, selvfølgelig er de varme somre lidt mere ideelle til udeleg, men her prøver vi at samle så mange guides til lege, aktiviteter og udendørs legetøj som vi kan finde på.

udendørsleg

Nedenfor får du en oversigt over artikler og guides her på Børnenettet!

Artikler og guides til udendørsleg

Flyverdragt – Når dit barn skal være ordentlig forberedt på udendørsleg efterår, vinter og forår så skal der en flyverdragt til. Her kan du læse vores guide til flyverdragter vandtæthed, varme og om de egentlig er behagelige at have på. Der er en gennemgang af over 50 forskellige flyverdragter, og her kan du både få den helt dyre flyverdragt til mange tusind kroner så vel som en fin flyverdragt til 4-500 kroner. Læs hele guiden til flyverdragter her.

El løbehjul – De fleste  tror de koster en formue, men et el løbehjul er på ingen måde lige så dyr som de nye el cykler. De fleste af os, der færdes i byen, er allerede vandt til de mange el løbehjul, der kører rundt. Læs guiden til el løbehjul her!

Segboard – Det her fænomen har efterhånden nogle år på bagen, men segboards er populære hos børn og unge. I denne guide til segboards kan du både finde gode råd til hvordan du bruger segboards, hvad du skal være opmærksom på i forhold til segboards og videre så er der udviklet en oversigt over produkter fra mange forkellige danske forhandlerer af segboards. Den oversigt er lavet således at de segboards der er i listen opdateres med priser hver uge, og når der kommer nye til elle andre der er udsolgt, så forsvinder de fra listen igen! Så her er der en rigtig god mulighed for at du kan finde dit nye segboard.

Trampolin – Der er ikke noget som kan forvandle sure miner og irritation til leg og glæde som en trampolin. Her på denne side kan du læse mere om trampoliner både med hensyn til helt almindelige runde trampoliner, såvel som nedgravede trampoliner, firkantede trampoliner, trampoliner på tilbud og meget mere. Se guiden til trampoliner her!

Der kommer løbende flere artikler på denne side, som vi får udviklet Børnenettet til at blive en større og større ressource for forældre og nok også efterhånden en del bedsteforældre også!