Selvom en babyalarm kan holde strøm forholdsvis længe, så hænder det at den løber tør for strøm. Det kan du nemt og hurtigt undgå med en såkaldt powerbank. En powerbank er et genopladeligt og mobilt batteri, som kan overføre strøm fra sig selv til andre produkter. Tilslut den nemt og hurtigt til babyalarmen og undgå at stå med en babyalarm uden strøm. Vi har alle prøvet det – at stå i situationen hvor man skal skifte batterier på babyalarmen eller skulle sætte alarmen til opladning. Det kan du gøre helt uden at skulle bøvle med stikkontakt og lange ledninger. Tilslut en powerbank til alarmen og undgå et fladt batteri på din babyalarm. Det kan nemt og hurtigt gøres og desuden er powerbanks ofte perfekte størrelse til at kunne have i hånden, så den er nem at tage med rundt og have i fx tasken, hvis du skulle have brug for det. En powerbank kan ikke bare oplade din babyalarm, men har også evnen til at oplade tablets, smartphones og andre enheder, som bruger forskellige USB-porte.

Tryghed og sikkerhed når dit barn ligger og sover

Du kan for eksempel tilslutte powerbanken til din babyalarm, når din baby ligger og sover trygt i sin barnevogn. Dermed sikrer du, at babyalarmen ikke løber tør for strøm, og du kan forholde dig tryg og sikker og det samme kan din baby. Du skal ikke være nervøs for at alarmen løber tør for strøm, da powerbanken vil levere strøm til alarmen.

Der kan gives strøm i op til mange timer afhængig af batteristørrelsen på powerbanken. Derfor kan din baby sagtens kommunikere til dig via babyalarmen, og du kan trygt lytte og holde øje med, at din baby sover trygt eller er vågnet og har brug for dig. På den måde får du altså fuld udnytte af babyalarmen og er med til at skabe tryghed og sikkerhed for dig og dit barn.