New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Vigtigt at vide, når man venter et barn

Børn er både den største glæde her i livet, og samtidig også en stor udgift. Hvis I er førstegangsforældre, og ingen af jer har søskende, som har deres egne børn, hvis aflagte sager i kan låne, så kan det hurtigt blive rigtigt dyrt at forberede sig til at være forældre. Der skal handles nogle helt essentielle ting såsom puslebord, barnevogn, børnesikringer, baby alarmer, sutter, bleer, babydyne, babypude, puslepude babymos og hagesmække. Det er blot nogle af de ting der går under kategorien af Nice to have ting til sin baby. Også tøj til babyen er vigtigt at have købt i forvejen. Her er det ikke vigtigt, hvordan tøjet ser ud eller hvilket mærke det har, det skal blot passe og være tilpas varmt.

Få ordnet indkøbene i god tid

Det er en rigtigt god idé at prioritere og få købt ind løbende, så i ikke pludseligt står i BabySam en dag, og ikke kan finansiere jeres køb. Før i laver indkøbsliste, så tag en snak med andre der har stået i jeres situation, og bliv inspireret af dem til at få købt ind, men husk nu på, at tage udgangspunkt i jeres økonomiske situation, og ikke deres, for I kan ikke bruge til noget, at de måske har en høj fælles indkomst, hvis i selv stadig er på SU eller overførselsindkomst.

Der er i det hele taget tusind ting, som man skal være opmærksom på, når man får et barn. Eksempelvis skal man inden en uge efter, at barnet er blevet født, have været på kirkekontoret og få registreret jeres barn i folkeregisteret. Du risikerer at få en bøde, hvis ikke du husker dette. Indenfor de første uger skal babyen også til lægetjek og høreprøver, hvilket også er arrangementer der tager tid og lægger yderligere stress på jeres første tid med barnet, det er i denne tid, at man bare har allermest lyst til at sidde med sin baby hele

tiden. Derfor kan det ikke italesættes nok, hvor vigtigt det er, at have styr på alt det, som det er muligt at have styr på inden fødslen. Derfor gælder det også, at hvis i falder over et brand godt tilbud på f.eks. en barnevogn eller lignende, så slå til, i kommer til at være glade for jeres beslutning, også selvom der måske er flere måneder til fødslen, og at det dermed kan føles som værende lidt for tidligt. Sådan noget som en barnevogn er nemlig udpræget need to have, og chancen for at i fortryder købet er meget lille. Mangler du mere info omkring barnevogne? Så læs med her og læs om de vigtigste ting i forhold til barnevogne.

Fokusér på jeres baby i den første tid

Det er en god idé at få lavet disse indkøb i god tid inden babyen kommer, da det jo betød, at der bliver mere tid til at være sammen med jeres nyfødte, når den kommer. En anden positiv effekt herved er også, at der kommer mindre stress på, i en i forvejen hektisk periode omkring babyens fødsel. Virker det hele voldsomt og uoverskueligt, og er jeres fokus mere på jeres kommendes babys velbefindende? Så fortvivl ikke. Det er helt normalt, at man op til fødslen af sit første barn er meget nervøs. Derfor er det som sagt vigtigt at eliminere nogle af de stressfaktorer, der er omkring det at blive forælder. En af de faktorer er økonomien, har du ikke lige overblikket over, hvordan du skal få råd til alle de udgifter, der følger med den lille ny, så kan i overveje et nemt og hurtigt privat lån. Der findes flere steder hvor du kan tage et privat lån nemt og bekvemt, på den måde skal du ikke først arrangere møde med banken, og du kan trække en af dine stressfaktorer fra, således, at dig og din ægtefælle/kæreste kan nyde den vigtige første tid med jeres baby. Den første tid som en rigtig familie, bør for alle være en lykkelig tid. En tid, hvor man knytter bånd og kommer hinanden ved, en tid hvor al opmærksomhed skal gå til den lille, og hvor man helst ikke som nybagt forælder vil have andre ting at tænke på.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News