New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Med børn i huset skal du have et stødsikkert iPad cover

Apples iPad er bare blevet mere og mere populær gennem de seneste år. Den har for alvor slået igennem, som den førende tablet på markedet. Folk køber den til almindeligt hverdagsbrug, som en erstatning for en computer. En iPad er nem at have med rundt og skærmen er tilpas stor til, at man sagtens kan streame film og spille spil på den.

En iPad er perfekt til underholdning og specielt underholdning af børn. Hvis man skal køre en tur eller der bare skal være stille i lidt tid, så er en iPad det perfekte redskab. Sæt et spil eller en film på, så er børnene koncentreret om det i så lang tid det skal være. Den stigende interesse for Apples iPad har også betydet, at børn helt ned til 1-2 års alderen for lov til, at bruge en iPad.

Husk et godt cover når der er børn i huset

En iPad er dog et utroligt let offer når det kommer til skærmen. Dens skærm er stor og den går helt ud til kanten, hvilket betyder at chancen for at den smadres ved et stød mod noget er meget stor. Som mange nok ved, så er det jo ikke noget små børn tænker over og derfor er det en god idé, at være lidt på forkant. En af de bedste måder at beskytte sig mod skærm skader er med et godt cover.

Det cover man vælger skal helst dække hele iPad’en på nær selv skærmen. Det skal meget gerne være sådan, at man kan ligge noget henover skærmen, så skærmen ikke smadres ved eventuelle stød. Coveret skal helst være stødsikkert, hvilket vil sige at det godt kan tage nogle tæsk. Hvis børnene sidder med iPad’en, så er der er hvis sandsynlighed for, at den på et tidspunkt vil havne på gulvet. Hvis det sker og skærmen smadres, så kan det hurtigt blive til en regning på 1000 til 1500 kroner.

Når man overvejer om man skal have et cover til sin iPad, så er det også vigtigt at man husker på, at det ikke kun beskytter. Et cover kan i dag bruges til flere ting, bl.a. som en stand så skærmen kan stå op som en slags computer skærm. Dette er utroligt godt når man f.eks. skal se film eller hvis man tilslutter et tastatur til sin iPad. Der findes et hav af farver og mønstre, så det skulle meget gerne være muligt at finde et, der falder i ens smag. Hvis man ville, så kunne man også lade barnet vælge, hvilken farve eller mønster der skulle være på coveret.

Hos Max99 kan du finde et rigtig godt og stødsikkert iPad cover

ipad_covers

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News