New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Forkæl børnene med haveudstyr

Det er rigtig sundt for dine børn at opholde sig udenfor, hvor de får frisk luft. Det er derfor også en god idé at anskaffe noget haveudstyr, så du motiverer dine børn væk fra computerskærmen og ud i naturen.

Typisk er en trampolin et rigtig godt middel til dette, men det er ikke altid, der lige er plads til en trampolin i haven. Et godt alternativ til en trampolin er en såkaldt Airtrack gymnastikmåtte. I denne artikel kan du lære mere om Airtrack, og hvordan disse fungerer.

Hvad er en Airtrack gymnastikmåtte?

Airtracks ligger typisk i prisklassen 2.000 til 4.000 kr., og nogen gange kan du endda finde dem billigere. Det er derfor ikke en hel billig investering, men det er til gengæld et redskab, der indbyder til en masse leg og ikke mindst læring.

Oprindeligt blev disse gymnastikmåtter brugt af springgymnaster, hvor de kan udføre en serie af forskellige spring, arabere, flikflak og lignende. Sidenhen er det så blevet mere populært af have dem hjemme også.

Der er tale om en gymnastikmåtte, der er fyldt med luft, så den giver en god affjedring ligesom en trampolin. Du kan derfor få momentet til at udføre de forskellige spring, og måtterne kommer selvfølgelig også i forskellige størrelser. De mindste måtter er omkring 3 meter lange, og så fås de ellers opefter i størrelse.

Hvis du allerede nu er interesseret i en Airtrack kan du se tilbud her, hvor du finder en lang række tilbud på de populære gymnastikmåtter.

Nogle mærker er bedre end andre

Ligesom med mange andre ting, så er der også stor forskel i kvaliteten på gymnastikmåtterne. En af de førende producenter indenfor området er JumpMaster, der producerer nogle yderst gode Airtracks. Faktisk kan du få hele 7 forskellige varianter af måtterne fra netop denne producent, og på trods af den lidt højere pris, så får du også en utrolig høj kvalitet, der fortjener den ros, den her får.

Et andet kendt mærke er Abilica Airtrakcs. Her er det muligt at få nogle gode tilbud på Airtracks, hvilket er lidt specielt i denne kategori, hvor tilbud kan være svære at finde. Desuden er der også her mulighed for flere varianter, hvor der i øjeblikket findes 6 forskellige modeller.

Hvis du vil have det bedste af det bedste

Hvis pengene er ikke er noget problem, så er der særligt én producent, der er meget kendt for deres airtrack trainers. Det er mærket gymplay, der producerer en serie, der hedder ”Airtrack Trainer”. Disse fås i højder fra 10 cm og helt op til 30 cm, hvilket giver rigtig god affjedring. Der er her tale om en nogle dyrere modeller, men kvaliteten vurderes også utrolig høj, og måtterne anvendes af mange professionelle gymnaster.

Afhængigt af dit barns alder, skal du vurdere, hvor god affjedring, der er behov for. Jo højere måtten er, jo bedre affjedring, og desuden skal længden selvfølgelig passe til de øvelser, der ønskes praktiseret. Det er eksempelvis ikke nok med en 3 meter måtte til en 16-årig, der gerne vil udføre en lang serie af spring.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News