New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Sådan forbereder du rejsen med børn

At rejse med børn behøver ikke at være besværligt, selvom mange har store bekymringer, inden de skal ud at flyve med deres børn. Ved at forberede dig lidt inden afrejse kan du få det hele til at glide langt mere smooth i lufthavnen og dermed starte jeres rejse på den bedst mulige måde. Det er for eksempel ved, at du booker lufthavnsparkering på forhånd.

Når du skal ud at rejse med børn, er det altid en god idé at træffe nogle forberedelser, inden turen går til lufthavnen. Du sikrer derved, at der er styr på det vigtigste, og I kan alle tage det mere med ro, inden I skal ud at flyve. Det giver en langt bedre start på ferien for alle ved at gøre det på den måde, og alle er forberedte på, hvad der skal ske.

Book nemt den rette lufthavnsparkering på forhånd

Når du skal rejse med børn fra en lufthavn, vil det nemmeste klart være, at du kører i bil dertil. Det er langt nemmere at holde styr på børn og bagage på den måde. Når du skal have bilen stående i lufthavnen, kræver det dog også, at du finder en parkeringsplads til den. Ved at have booket parkeringspladsen på forhånd bliver ankomsten til lufthavnen langt mindre stressende.

Da du skulle bestille flybilletter og hotel, er der en stor sandsynlighed for, at du brugte en sammenligningstjenesten til at finde frem til de rette til en god pris. Det kan du nu også gøre med priserne for parkering. Sammenligningstjenesten Parkos gør det nemlig muligt for dig at sammenligne priser og parkeringsmuligheder på tværs af en række firmaer i danske lufthavne. Du kan læse meget mere om Parkos.

Børnenes håndbagage

Det er en god ide, at du inddrager børnene i at pakke de ting, som de gerne vil have med på ferie.

Gode ting at pakke i børnenes håndbagage kan blandt andet være:

  • Tablet
  • Bøger
  • Legetøj
  • Yndlingsbamsen eller dukken
  • Pude eller nakkestøtte

Tag det roligt i lufthavnen

Når du rejser med børn, er det afgørende, at I sætter lidt ekstra tid af til at komme gennem lufthavnen. Uanset om du rejser fra Billund lufthavn, Kastrup lufthavn eller en helt tredje, kan der være lange køer.

Lav en tidsplan over rejsen hen til den destination, I nu skal til. Her kan du med fordel forberede børnene på rejsen. Dette vil skabe mindre stress for både børnene og for resten af familien.

Der er altså flere forskellige måder, hvorpå du kan forberede dig på ferien med børn. Dermed bliver den en succes for alle.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News