New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Sengehimmel

Sengehimmel – Skal din baby behandles som en prins eller prinsesse? Med en sengehimmel, der udover at være så fin og romantisk, faktisk også har en lang række praktiske fordele. For det første kan en sengehimmel skærme baby af for lys og bevægelse, der kan virke forstyrrende for søvnen. Det kan også sænke den indtrængende støj en smule og videre beskytte baby mod alskens utøj som myg og andre insekter.

Sengehimmel fra mange danske butikker

Nedenfor kan du finde en lang række sengehimler fra forskellige danske butikker. Hvis du finder en sengehimmel, som du klikke ind på og vælger at købe noget derinde, så modtager børnenettet en mindre provision. Det er vi meget glade for, da det er med til at drive hjulene rundt i vores lille virksomhed.

God stemning på børneværelset med en sengehimmel

Børneværelset er der hvor barnet kan søge hen, når der ikke er plads i stuen eller andre steder omkring resten i familien. På børneværelset skal der være plads til at lege, hygge sig og en gang i mellem at sove lidt! Når du indretter, så hav livsstilen in mente for dit barn. Dit barn er ikke bare en lille voksen men et barn som skal behandles og respekteres som et barn. Find en sød lille seng, tilføj en sengehimmel til de små børn. Det vil skabe en større harmoni i søvnen og derfor er det et godt valg for barnet.

Sengehimler fra hele landet

Hos Børnenettet kan du finde massevis af sengehimler. Vi sælger dog ikke sengehimler selv, vi formidler kun viden så du kan finde den rette sengehimmel for dig. De fleste sengehimler er nemme at sætte op og kan komme i mange farver og kvaliteter. Typisk tager familier med en lille dreng en blå sengehimmel, mens familier med en lille pige ofte vælger en lyserød sengehimmel. Ovenfor kan du finde en masse sengehimler fra kendte brands som: Cam Cam, Baby Dan, Blue Wave og mange flere!

 

Ud over denne guide til sengehimmel, så kan du finde masser af spændende information på Børnenettet. Nogle af vores mest populære artikler er guiden til segboard – en guide der nok er henvendt forældre, der har lidt ældre børn, guiden til brug af Misioo boldbassin er også meget populær, og hvilket nok mest er på grund af så lækre som de Misioo boldbassinner er.  

To andre artikler her på Boernenettet.dk, der er meget populære er artiklen: Hvornår må baby sove på maven? Og artiklen og forklaringen:  Hvad er tigerspring?