New Sale Season - Up to 20%
Customer Care Services:
+1 202 303 404 505

Vælg børnetøj og strømper lavet af bambusfibre

Der er længe blevet produceret tøj i bæredygtige materialer såsom økologisk bomuld og Tencel. Inden for de seneste år har beklædning fremstillet af bambusfibre også vundet indpas i modeverdenen. Bambus er 100 % nedbrydeligt og er fremstillet uden pesticider, og er derfor et rigtig godt bud på et materiale, du kan få ind i garderoben, når du vil passe på miljøet. Måske tror du ikke, at bambusfibre er særlige behagelige, når du tænker på, hvordan et bambustræ ser ud. Ikke desto mindre er bambusmaterialet yderst blødt, og du vil næsten få fornemmelsen af, at du har silke på. I dette blogindlæg sætter vi fokus på de mange fordele ved at vælge bambusmaterialet, og hvordan du kan implementere bambustøj i familiens garderobe fra top til tå.

Hvad er fordelene ved at vælge bambus?

Foruden at bambus er miljøvenligt, har materialet også en række egenskaber, der kommer din bekvemmelighed til gode. Bambus er antibakterielt, hvilket betyder, at bambustøj er ideelt for personer med allergi og/eller med sensitiv og følsom hud. Bambus er nemlig blødt og er derfor behageligt og ugenerende at have på huden. En anden smart egenskab ved bambusfibrene er, at fibrene kan aflede fugt. Fibrene sørger for, at fugt og sved transporteres væk fra kroppen, så du holdes tør og bevarer en frisk fornemmelse i løbet af dagen. De antibakterielle egenskaber og de fugtafledende egenskaber medvirker desuden til at reducere lugt og sved. Bambus er temperaturregulerende og er derfor et perfekt materiale at have på året rundt. Om vinteren vil bambusfibrene holde på varmen, mens fibrene om sommeren vil virke kølende.

Bambus på overkroppen

Grundet bambus’ unikke egenskaber til at lede fugt væk fra kroppen og dermed sørge for, at fugt fordamper hurtigere, kan du med fordel vælge en T-shirt eller top i dette materiale. Det vil være et behageligt basislag, og du kan eksempelvis tage en ensfarvet bambustop inden under din skjorte eller kjole. Det vil holde dig frisk hele dagen, uden du skal bekymre dig om svedlugt eller fugtplamager. Faktisk er bambus tre til fire gange mere effektiv sammenlignet med almindeligt bomuld, når det gælder om at absorbere fugt. Bambusfibrene sørger for en åndbar og luftig fornemmelse, som sørger for, at du føler dig godt tilpas i dit tøj hele dagen. Da bambus minimerer lugtgener og transporterer fugt væk, er det ikke nødvendigt at vaske bambustøj lige så ofte som andre materialer.

Bambus på fødderne

Alle mennesker kender til at have svedige fødder og sure tæer, og det er ikke til at komme uden om. Dog kan du ved at tage strømper fremstillet i bambus på imødekomme disse problemstillinger. Som nævnt har bambus en formidabel evne til at aflede fugt og virker desuden antibakterielt. Det vil holde dine fødder lækre hele dagen, og du minimerer risikoen for dårlig lugt væsentligt grundet en god åndbarhed. Der findes både sokker til mor og far og bambussokker til børn, så hele familien kan have en god fodhygiejne. Det er ikke kun fodhygiejne, der holdes i skak med bambussokker. Du kender sikkert det, at sorte strømper er blevet kedelige at kigge på efter et par vaske, og strømperne mister faconen. Disse problemer undgår du ved at vælge bambusstrømper til hele familien. Bambusstrømperne holder farve og facon efter utallige vaske, og du kan endda nøjes med at vaske sokkerne ved lav temperatur. Årsagen til det er blandt andet, at de antibakterielle egenskaber medvirker til, at strømperne opsuger alle bakterier fra fødderne.

Picture of John Doe

John Doe

Fusce rutrum dui nec ipsum tempus aliquet. Maecenas pellentesque posuere neque, vel malesuada sapien. Phasellus ultricies nulla hendrerit, ultrices turpis a, sagittis lorem. Nulla purus nisi, venenatis vel dapibus

All Posts
Search
Categories
Recent Posts
Tags
Calendar
maj 2024
M Ti O To F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Seasonal Sale

New Sale Season

go to shop

Latest News